sâmbătă, 20 august 2016

STOCK BUSTERS eMAG august 2016

Stock Busters eMAG - august 2016!


stock busters emag august 2016

Sfârșitul lunii august, aduce pentru vânătorii de oferte, o nouă oportunitate de shopping marca: STOC BUSTERS. De această dată reducerile ajung să fie până la 75% la peste 45.000 de produse din toate categoriile.

Când va fi disponibilă această promoție?

Un mic detaliu pe care trebuie să îl remarcăm, cu privire la acestă promoție, este faptul se știe ora la care se dă startul cumpărăturilor, ceea ce până acum era pus în termeni ca: începem la dimineață. Astfel, promoția Stock Busters va începe marți, 23 august 2016, la ora 7:00 a.m. și va ține până vineri, 26 august 2016 1:00 a.m. (deci, o oră peste miezul nopții dintre 25 şi 26 august). Reducerile vor cuprinde toate categoriile de produse, așa că ai de unde alege cele mai bune oferte pentru casa ta, mașina ta, grădina ta . . .

Ce mai trebuie să știi este că la eMAG ai TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile peste 200 lei.

Ai drept de retur de 30 de zile și posibilitatea deschiderii coletului la livrare, pentru a te asigura că ai primit ceea ce ai comandat.

Un alt lucru important de ştiut este faptul că la electrocasnicele mari (Aparate frigorifice, Mașini de spălat rufe, Aragazuri, Mașini de spălat vase, Mașini de spalat vase incorporabile, Aparate frigorifice incorporabile, Masini de spălat rufe incorporabile şi aparate de aer condiționat) poţi beneficia de serviciul ridicare gratuită a produselor vechi dacă bifezi căsuţa prin care soliciţi acest lucru. Pentru exemplu, vezi poza de mai jos.

Profită din plin de promoții și caută produsele de care ai nevoie la prețuri convenabile.

Fii pregătit din timp pentru pentru una dintre cele mai așteptate promoții eMAG.

Către eMAG - aici.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu