luni, 19 septembrie 2016

Revolutia preturilor eMAG septembrie 2016

REVOLUTIA PREȚURILOR eMAG - 20-22 septembrie 2016!


revolutia preturilor septembrie 2016

Prinde promoția de toamnă de la eMAG și profită de cele mai bune oferte. Pregătește-ți coșul pentru "culesul" ofertelor de la eMAG.

eMAG lansează promoția REVOLUȚIA PREȚURILOR în perioada 20-22 septembrie 2016, în cadrul căreia vei avea reduceri de până la 50%. Perioada "recoltei" durează 3 zile, așa că fii pe fază, deoarece pe 20.09.2016 de la ora 7:00 a.m. se dă startul acestei promoții. Vei descoperi reduceri la produse din toate categoriile eMAG (laptopuri, televizoare, telefoane mobile, electrocasnice, produse pentru acasă și multe altele).

La eMAG ai TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile peste 200 lei.

Ai drept de retur de 30 de zile și posibilitatea deschiderii coletului la livrare, pentru a te asigura că ai primit ceea ce ai comandat.

Un alt lucru important de ştiut este faptul că la electrocasnicele mari (Aparate frigorifice, Mașini de spălat rufe, Aragazuri, Mașini de spălat vase, Mașini de spalat vase incorporabile, Aparate frigorifice incorporabile, Masini de spălat rufe incorporabile şi aparate de aer condiționat) poţi beneficia de serviciul ridicare gratuită a produselor vechi dacă bifezi căsuţa prin care soliciţi acest lucru. Pentru exemplu, vezi poza de mai jos.

Profită din plin de promoții și caută produsele de care ai nevoie la prețuri convenabile.

Fii pregătit din timp pentru pentru una dintre cele mai așteptate promoții eMAG.


REVOLUŢIA PREŢURILOR a început - până la 50% reducere!

Oferta REVOLUŢIA PREŢURILOR - aici.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu