vineri, 20 mai 2016

Zilele electrocasnicelor eMAG în 20-31 mai 2016

Zilele electrocasnicelor eMAG cu reduceri de până la 65%!


certificat inmatriculare

La eMAG promoţiile nu se sfârşesc. Proaspăt încheiată ieri, promoţia Stock Busters, este urmată de o nouă ofertă dedicată categorii de produse electrocasnice. Zilele electrocasnicelor de la eMAG cuprinde reduceri de până la 65%. Această promoţie se desfăşoară în perioada 20-31 mai 2016, cu precizarea că ofertele de produse din această promoţie sunt valabile în limita stocului disponibil. Alege electrocasnicele potrivite pentru casa ta.

Categoriile principale din oferta de produse electrocasnice sunt: aparate frigorifice, maşini de spălat rufe şi uscătoare, încorporabile şi aragazuri, maşini de spălat vase, aspiratoare, fiare şi staţii de călcat, aparate preparat cafea şi băuturi, aparate de bucătărie, climatizare şi articole de menaj.

Ce mai trebuie să ştii este că la eMAG ai TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile peste 199,99 lei.

Un alt lucru important de ştiut este faptul că la electrocasnicele mari (Aparate frigorifice, Mașini de spălat rufe, Aragazuri, Mașini de spălat vase, Mașini de spalat vase incorporabile, Aparate frigorifice incorporabile, Masini de spălat rufe incorporabile şi aparate de aer condiționat) poţi beneficia de serviciul ridicare gratuită a produselor vechi dacă bifezi căsuţa prin care soliciţi acest lucru. Pentru exemplu, vezi poza de mai jos.

Profită din plin de promoţii şi caută produsele de care ai nevoie.

Vezi produsele din oferta ZILELE ELECTROCASNICELOR eMAG - aici.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu