sâmbătă, 4 ianuarie 2020

Asigurare RCA eMAG - fă-ți asigurarea auto obligatorie online simplu și ușor

Asigurarea auto online de la eMAG - RCA 2024


asigurare auto emag

Asigurare auto eMAG - simplu și ușor, pe înțelesul tuturor! Tu alegi data, perioada și oferta cea mai bună.

Oricine poate încheia o poliță de asigurare prin intermediul magazinului eMAG, iar metoda prin care se comandă asigurarea auto este una simplă și foarte accesibilă. Nu trebuie să ai cunoștințele unui broker de asigurări, ai nevoie doar de actele cu informațiile despre mașină sau vechea asigurare pentru a putea completa formularul electronic de ofertă.

După completarea acestui formular cu toate informațiile necesare, îți vor fi afișate ofertele asigurătorilor auto cu prețul pentru sase luni și respectiv doisprezece luni. Tot ce iți mai rămâne de făcut e sa bifezi în dreptul ofertei agreate, iar odată ce comanda este finalizata vei primi un e-mail de confirmare al comenzii tale. Asigurarea încheiată o vei primi acasă, într-un plic, livrată prin curier.

Transportul este GRATUIT oriunde in tara.





asigurare emag

Compară şi alege cel mai bun preţ pentru tine de la asiguratorul agreat!


>> Calculează poliţa RCA online aici! <<




Vezi promoția eMAG la produsele auto.

Gama de produse auto cuprinde:

Curățare, întreținere și accesorii, echipamente electrice auto, accesorii auto, navigație GPS, camere auto DVR, radio CD auto, Subwoofere și Amplificatoare auto, difuzoare auto, stații radio, monitoare auto, sisteme de securitate, accesorii electronice auto, aparate de măsură, scule de mana și accesorii, depozitare, transport și echipamente de ridicat, becuri, sisteme de iluminat, lanterne și lampe de lucru.

Oferta de produse auto eMAG - aici.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu