joi, 22 iunie 2017

Ridicare comenzi eMAG de la Poşta Română

Ridicare personală a comenzilor de pe eMAG.ro din oficiile Poştei Române!


livrare prin poşta romana

La eMAG ai posibilitatea să alegi modalitatea de livrare a comenzilor tale. În acest articol voi scrie despre livrarea produselor prin Poșta Română, cum să beneficiezi de această opţiune de livrare şi care sunt avantajele ei.

Din oferta de produse eMAG, am ales, nu la întâmplare, un Mouse Wireless HP, în valoare de 59,99 lei. Nu sunt interesat de produsul în sine ci de valoarea acestuia, deoarece în momentul plasării lui în coşul de cumpărături veţi vedea un Cost de livrare de 14,99 lei (vezi poza de mai jos), acesta din cauză că pentru a beneficia de trasnsport gratuit prin curier, trebuie să aveţi în coş produse de minim 200 lei.

livrare prin poşta romana cos de cumaraturi

Lucrurile vor începe să se schimbe după ce veți da click pe Pasul următor, unde veți fi direcționat spre pagina unde aveți posibilitatea să alegeți opțiunea de livrare. În cazul nostru, vom opta pentru Ridicare personală, iar după selectarea acestei opțiuni, vom putea să alegem orașul de destinație a comenzii cât și punctul de livrare. Ideea este că într-un oraș pot fi mai multe puncte de livrare, iar tu poți să îl alegi pe cel care este mai aproape de tine (opțiunile selectate, vezi poza de mai jos).

ridicare personala

Atenție, această opțiune este valabilă doar pentru produsele vândute de eMAG, pentru cele vândute în eMAG Marketplace, modalitatea de livrarea a produselor diferă de la un comerciant la altul.

Revin la ceea ce am scris la început de articol, şi anume că am ales, nu la întâmplare, un Mouse Wireless HP în valoare de 59,99 lei, pentru a demonstra că livrarea acestui produs prin Poşta Română este gratuită. Dacă am fi ales să ne fie livrat prin curier am fi plătit 14,99 de lei, ceea ce reprezintă contravaloarea transportului. Conform informaţiilor oferite de eMAG, livrarea produselor eMAG la oficiile Poştei Române se face gratuit doar pentru comenzile care au o valoare minimă de 50 de lei. În cazul în care suma de plată pentru o comandă este mai mică de 50 de lei, costul de livrare este de 4,99 lei.

După alegerea locului de livrare cu ridicare personală a produselor comandate de pe eMAG, pentru produsul adăugat de mine în coş livrarea este gratuită, vezi în poza de mai jos.

ridicare personala transport gratuit

Acest serviciu oferit de eMAG este disponibil pentru 202 puncte de livrare în toată ţara. Identifică cel mai apropiat punct de livrare din oraşul tău aici.

Produsele comandate îţi vor fi livrate a doua zi, dacă ai plasat comanda în intervalul 00:00 - 16:00, iar produsele plasate vineri până la ora 16:00, vor fi livrate marţi.

Odată ce produsele tale au ajuns la oficiul poştal, vei fi notificat printr-un SMS sau email, iar partea bună e că ai la dispoziţie până la 7 zile să ridici produsele, în caz contrar, ele vor fi returnate iar comanda ta va fi anulată.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu