marți, 28 martie 2017

Noua ofertă auto pe 2017 destinată colecţionarilor

Dacia decapotată.

Amuzament auto.


dacia

După o pauză de ceva vreme, iată-ne la anunţul cu numărul patru, din seria anunţuri auto amuzante. Alesio, din Hitias, Jud. Timis, este protagonistul unui anunţ auto foarte interesant,cu nişte detalii ce nu prea merg cu pozele prezentate.

Titlul anunţului, este unul provocator, mai ales acum, în prag de lansare a programului Rabla 2017. Pentru cei interesaţi de o "nouă achiziţie", ar fi bine să consultaţi oferta lui Alesio, atenţie, stoc limitat.

Nu poţi să nu ridici o sprânceană când priveşti la prima poză din anunţ. O Dacie, decapotată cu măiestrie, cel mai probabil cu ajutorul unui flex, stă mărturie unui tunning pe măsură, ce-i drept, nu prea inspirat. Trebuie să recunoaştem faptul că nu vedem prea des o Dacie decapotabilă pe drumurile patriei. La un zoom mai atent, observăm că uşa şoferului a primit un upgrade de la o variantă mai nouă, însă se potriveşte de minune la ... balama. Stăm cu zoom-ul fixat pe poză şi observăm un fel de lucrătură în Paint, prin care Alesio, încearcă să ascundă ceva, prin aceasta creând un fel de stâlp de telegraf.

stalpi de telegraf

Referitor la detaliile anunţului, acestea nu se potrivesc cu nici un chip cu imaginile furnizate de Alesio.

detalii dacia

Important e că într-un singur rând, suntem anunţaţi că maşina e de epocă şi că este destinată colecţionarilor. Preţul nu e aşa de piperat, şi nu scoasă la licitaţie, se cere 3000 de euro, negociabil. Probabil că v-aţi întrebat, ce faci în cazul în care plouă, ei bine v-aş sugera să nu plecaţi la drum fără plafon şi un aparat de sudură :)

Ghici ce ascune Alesio în această poză?

dacia fara plafon

Ultima poză, cu plafonul inclus. Nu ştiu dacă se vinde separat sau e inclus în preţ, pentru asta va trebui să negociaţi cu Alesio.

dacia cu plafon

Anunțul auto a fost preluat de pe un binecunoscut site de anunţuri.

Dacă găsiți și voi astfel de anunțuri, vă sunt recunoscător dacă mi-ați lăsa un link spre acel anunț. Mulțumesc.

P.S. mulţumesc lui Alesio din Hitias, pentru felul original în care și-a prezentat mașina, oferindu-ne un moment de descrețire a frunții.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu