luni, 30 martie 2015

Branduri pe eMAG - Lenovo

Branduri pe eMAG - Lenovo



Lenovo este o companie chineză IT și este in topul celor mai mari producatori mondiali de PC-uri, in anul 2013, ocupand primul loc. Compania Lenovo s-a infiintat in 1984 in China, la Beijing cu o investiție inițială de 25.000 USD, sub numele de Legend. Timp de cativa ani a vandut piese pentru PC-uri, iar in 1990 a lansat primul computer personal. In 1993 a adus primul computer "586", iar in 1995 a produs primul server. In 1998 Lenovo avea deja dezvoltata o retea de retail, tot in acest an producand PC-ul cu numarul un milion, la eveniment fiind prezent si seful Intel.

In anul 2005, Lenovo a achiziționat divizia de PC-uri a companiei IBM contra sumei de 1,25 miliarde USD, iar în anul 2007 a încercat fără succes să preia firma europeană Packard Bell. In anul 2014 Lenovo achizitioneaza Motorola Mobility de la Google contra sumei de 2,91 miliarde dolari si incearca sa intre pe piata telefoanelor mobile din Europa si America.

In prezent Lenovo are 54000 de angajati si clienti in peste 160 de tari. Gama de produse Lenovo este formata din desktop-uri, servere, notebook-uri, tablete, imprimante, scannere, periferice si televizoare.

Vezi produsele Lenovo comercializate de eMAG

Telefoane mobile

Vezi telefoane mobile Lenovo - detalii aici.




Laptopuri

Vezi Laptopuri Lenovo - detalii aici.




Tablete

Vezi Tablete Lenovo - detalii aici.




Sisteme Desktop

Poti alege sisteme Tower, All in one si Mini PC in functie de biroul tau.

Vezi Desktop PC Lenovo - detalii aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu