marți, 31 martie 2015

Branduri pe eMAG - Dell

Branduri pe eMAG - Dell



Dell, Inc este o companie americana multinationala, cu sediul central la Round Rock, Texas. Compania a fost fondata in anul 1984, de catre Michael Dell, in timpul studentiei la Universitatea din Texas in orasul Austin, sub denumirea de PC`s Limited. La varsta 19 ani cu doar 1000$, Dell isi incepe afacerea asambland computere pentru IBM. Nu dupa mult timp renunta la scoala, si cu un ajutor de 300.000$ din partea parintilor sai, se dedica in totalitate afacerii sale.

In anul 1985, Dell isi proiecteaza si construieste primul computer, numit Turbo PC, cu procesor Intel® care functiona la 8MHz, cu un HDD de 10MB si o unitate de discheta 5.25". Pentru a avea o relatie cat mai buna cu clientii sai, Dell lanseaza serviciul de asistenta la domiciliu si ofera posibilitatea returnarii produselor fara riscuri.

Una dintre cele mai importante divizii Dell este Alienware. Sistemele Laptop si Desktop din gama Alienware ofera suficiente resurse pentru orice impatimit al jocurilor online sau offline. Optional, pe langa sistemul de baza Alienware, Dell iti ofera un sistem de amplificare a graficii. Vezi in imagine un grafic comparativ de performanta pentru jocul Tomb Rider, intre Alienware 14 fara amplifiator si un Alienware 13 cu amplificator. Mai multe informatii si produse viziteaza http://www.alienware.com/.






Vezi produsele Dell comercializate de eMAG

Laptopuri

Vezi Laptopuri Dell - detalii aici.




Desktop PC

Vezi Desktop PC Dell - detalii aici.




Monitoare LCD si LED

Vezi Monitoare LCD si LED Dell - detalii aici.




Incarcatoare

Vezi incarcatoare Dell - detalii aici.




Baterii

Vezi baterii Dell - detalii aici.




Intra in lumea Alienware

Gaming la ultimul nivel.

Vezi laptopuri Alienware Dell - detalii aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu