luni, 8 octombrie 2018

Oferta eMAG de aspiratoare cu sac sau fără sac, cu funcție de spălare și aspiratoare verticale.

Aspiratoare

Oferte aspiratoare eMAG!

Cauți un aspirator potrivit pentru nevoile casei tale? Vezi ce oferte de aspiratoare sunt la eMAG.ro!

Aspiratorul face parte din gama de electrocasnice mici, care nu ar trebui să lipsească din casa noastră. Ai posibilitatea să faci curățenie din plăcere, mult mai ușor, în fiecare zi sau doar când este necesar, la casă sau la bloc, cu un aspirator care împlinește cerințele tale cât și nevoia de curățenie din casa ta. Înainte să te gândești, la tipul de aspirator de care ai nevoie, poate că ar fi mai indicat, să ții cont de spațiul în care vei folosi aspiratorul (suprafața totală a locului unde se face curățenie, covoare, canapele și alte obiecte de mobilier) de membrii familiei, de existența unui animal de companie. Luând în calcul aceste lucruri, poți să estimezi gradul de mizerie ce se va face și cât de des va trebui să folosești aspiratorul. După ai reușit să faci o estimare cu privire la nevoia de curățenie, poți să te gândești la tipul și brandul de aspirator pe care dorești să-l achiziționezi. Nu te panica, ai de unde alege! Unii aleg să achiziționeze același tip de aspirator deoarece au avut unul la fel înainte și a funcționat bine, dar sunt alții care vor să încerce și alte tipuri, mai noi și mai moderne! Bucură-te de o casă curată tot timpul!

Tipuri de aspiratoare și câteva recomandări pentru a alege un aspirator potrivit nevoilor tale!

În funcție de tipul de aparat, în oferta de aspiratoare eMAG vei găsi:

Aspiratoare cu sac!

Aspiratoare cu sac

La aceste tipuri de aspiratoare, mizeria aspirată se colectează într-un sac, care poate fi textil ( se reutilizează după golirea mizeriei) sau din hârtie (care trebuie să fie înlocuit după folosire). Singurul impediment al acestor aspiratoare ar fi golirea și curățarea sacului textil, care poate fi o treabă complicată pentru cei ce au probleme cu praful, deoarece atunci când vei goli și vei scutura sacul în tomberon, inevitabil vei avea de-a face cu o anumită doză de praf.

Oferta de aspiratoare cu sac eMAG - detalii aici!




Aspiratoare fără sac!

Aspiratoare fără sac

Acest tip de aspiratoare, în locul unui sac textil sau de hârtie, folosesc un recipient din plastic pentru colectarea mizeriei și a prafului! Golirea recipientului colector la tomberon se va face cu ușurință, iar dacă este nevoie se poate spăla fără probleme.

Oferta de aspiratoare fără sac eMAG - detalii aici.




Aspiratoare cu spălare!

Aspiratoare cu spălare

Acestea sunt aspiratoare multifuncționale. Ele pot fi folosite pentru colectarea lichidelor, spălarea covoarelor și a gresiei, pentru aspirare umedă sau uscată cu sac textil sau filtrare prin apă cu filtru special pentru un nivel înalt de filtrare a aerului! Acest tip de aspiratoare sunt special concepute pentru cei care dețin animale de companie, deoarece acestea asigură o putere mare de aspirare și curățare a părului de la animale de pe saltele, canapele, covoare și alte suprafețe.

Oferta de aspiratoare cu spălare eMAG - detalii aici.




Aspiratoare verticale!

Aspiratoare verticale

Aceste aspiratoare sunt o alegere perfectă pentru efectuarea curățeniei în spații mici și nu numai, deoarece scapi de cabluri și de faptul că trebuie să tragi după tine aspiratorul prin tot felul de spații înguste sau greu accesibile! Sunt ușor de folosit și depozitat, cu un grad ridicat de portabilitate datorită faptului că o mare parte dintre ele au folosesc acumulatori. Aspiratoarele cu acumulator, au o durată de utilizare diferită cu un "plin" de acumulator (variază între 25 de minute și 50 de minute), deci nu ar fi recomandate pentru spații mari.

Oferte de aspiratoare verticale eMAG - detalii aici.




Aspiratoare cu filtrare prin apă!

Aspiratoare cu aspirare prin apă

Vrei să scapi de mirosul de praf și să te bucuri de aer curat în casă? Alege aspiratoarele cu filtrare prin apă. Acest aspirator funcționează după un principiu foarte simplul. În locul sacului pentru reținerea mizeriei și a prafului, vei avea un recipient, care se umple cu apă până la nivelul maxim indicat, astfel încât atunci când începi să aspiri, toată mizeria, praful și alte lichide sunt reținute în apă. Aerul este filtrat printr-un filtru special, astfel te poți bucura de aer curat chiar și după aspirare.

Oferte aspiratoare cu filtrare prin apă eMAG - detalii aici.




Alte tipuri de aspiratoare!

Alege aspiratorul potrivit pentru activitățile tale!

Aspiratoare de geamuri - detalii aici.

Aspiratoare de mână - detalii aici.

Aspiratoare robot - detalii aici.

Aspiratoare pentru curățat scame - detalii aici.

Aspiratoare centralizate și profesionale - detalii aici.




Cauți și alte produse?


logo emag

Caută pe eMAG - aici.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu