luni, 19 martie 2018

Anvelope / cauciucuri de vară ieftine - vezi oferta eMAG

Anvelope de vară la eMAG!


Vezi oferta generoasă de anvelope de vară de la eMAG.ro!

anvelope eMAG

Caută în oferta eMAG, anvelopele de vară care se potrivesc pentru autoturismul tău și echipează-l corespunzător pentru sezonul cald. Având în vedere faptul că schimbările climatice influențează foarte mult începutul și sfârșitul unui anotimp, obligativitatea anvelopelor de iarnă intră în vigoare atunci când drumul este acoperit cu gheață, zăpadă sau polei. În ce privește anvelopele de vară, nu există o dată fixă la care trebuie să le montezi, însă trebuie să ții cont că, la temperaturi mai ridicate, anvelopele de iarnă se vor deteriora mult mai ușor. Specialiștii spun, că atunci când temperatura urcă peste 7 grade Celsius în mod constant și nu mai există riscul să ningă, poți lua în considerare înlocuirea anvelopelor de iarnă cu cele de vară.

Trebuie să știi că anvelopele de vară sunt mult mai performante față de cele de iarnă pe carosabilul uscat și la temperaturi mari, uzura acestora anvelopelor de vară fiind mult mai mică, prezentând următoarele avantaje:

  • Distanța de frânare este cu până la 6m mai mică față de anvelopele de iarnă la temperaturi ridicate și carosabil uscat.
  • Aderență, tracțiune și control la un nivel ridicat pe carosabilul cald.
  • Caneluri speciale prezente pe banda de rulare ajută la evitarea acvaplanării.
  • Poți rula la viteze mai mari, fără a pune siguranța pasagerilor în pericol.
  • Sunt mai silențioase și mai confortabile pe carosabil, uzura fiind mult mai mică.
  • Au un randament kilometric mai mare datorită rezistenței mai mici la rulare.
  • Ce trebuie să știi dacă circuli tot timpul anului cu anvelopele de iarnă?

    În sezonul cald, anvelopele de iarnă se vor uza mult mai repede, deoarece sunt fabricate dintr-un material mai moale și maleabil, ca să fie potrivite pentru drumurile acoperite cu gheață, zăpadă sau polei.

    Având în vedere faptul că sunt construite din materiale mai moi, în sezonul cald, când temperatura asfaltului crește, automat va crește și consumul de carburant.

    Zgomotul produs de anvelopele de iarnă este mai mare atunci când le folosești în extrasezon.

    Manevrabilitate scăzută și distanță de frânare mai mare!

    Atenție: se recomandă montarea anvelopelor de iarnă pe toate cele patru roți. Ar fi de preferat ca anvelopele să fie de la același producător, și de aceeași dimensiune pe toate roțile, pentru o mai bună stabilitate. Este contraindicat ca să montezi pe roțile din față anvelope de vară și pe cele din spate anvelope de iarna sau invers, indiferent de anotimp.

    Alege dimensiune potrivită pentru autoturismul tău!

    Vezi aici - oferta anvelope de vară de la eMAG!





    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu