sâmbătă, 10 octombrie 2015

Centrale eMAG și aparate încălzire

Centrale termice și aparate de încălzire eMAG


centrale termice si aparate de incalzit ventilatoare boilere emag

Vine iarna, scad temperaturile, iar pentru că iarna nu-i ca vara, e bine să fim pregătiți pentru a face o revizie sau un inventar al sistemelor noastre de încălzire pentru a trece cu bine peste acest sezon răcoros. Anul acesta eMAG și-a mărit gama de produse pentru încălzire cu mai multe aparate și sisteme de încălzire, gata a împlini nevoile locuinței noastre.

Cum ne pregătim pentru sezonul rece? Ce aparate sau sisteme de încălzit are eMAG în ofertă? La eMAG ai aparate de încălzit și sisteme de încălzire pentru camera ta, casa întreagă, birou sau pentru orice loc vrei tu. Alege aparatele potrivite și bucură-te de confort termic pe toată durata sezonului rece.

În funcție de preferințele noastre putem opta între aparate de încălzit alimentate la rețeaua electrică, pe gaz sau pe combustibil solid.

Climatizare eMAG

Aparate de încălzire.

Această categorie a aparatelor de încălzire se referă la radiatoare, calorifere electrice, convectoare de podea și aeroterme, toate cu alimentare electrică. Aceste aparate asigură, în funcție de setările alese, o temperatură optimă a aerului, producând atât aer cald, cât și aer rece, în cazul aerotermelor.

calorifer electric convector aeroterma emag

Aparate de încălzire - detalii.




Centrale termice.

În această categorie vei găsi centrale termice în condensare sau convenționale pe gaz. Din câte am citit pe forumuri, articole sau specificațiile acestor centrale, se pare că centralele în condensare sunt mai economice decât cele convenționale având un consum redus de gaze cu până la 20-30%, o durată de viață mai mare cu până la 50%, dar mai scumpe din punct de vedere al achiziției. Ar fi recomandat să existe un raport acceptabil între preț, calitate, eficiență, consum și părerea unui specialist în domeniu, ce vă poate recomanda centrala potrivită pentru locuința dumneavoastră.

centrale termice pe gaz emag

Centrale pe gaz - detalii.




Boilere.

În funcție de preferințe alege boilere electrice sau boilere cu focar pentru combustibil solid.

boiler electric emag

Boiler electric - detalii.

boiler combustibil solid emag

Boiler combustibil solid - detalii.




Aparate de aer condiționat.

Am inclus aceste aparate în articol deoarece și acestea pot fi setate să încălzească. Dacă ai achiziționat și montat un aparat de aer condiționat la tine acasă, ai putut observa că acesta are posibilitatea să producă aer cald, nu numai aer rece. Ei bine, poți să folosești cu succes aceste aparate dacă temperatura este undeva la -10 grade Celsius, însă puterea calorică lasă de dorit în cazul în care temperaturile coboară mai mult de -10 grade Celsius și ajung la -15 sau -20, deoarece randamentul acestor aparate scade. Pe forumurile de specialitate părerile sunt împărțite, însă în cazul în care vrei să achiziționezi un aparat de aer condiționat pentru a-l folosi atât vara cât și iarna este necesar să fii atent la specificațiile aparatului înainte de a-l cumpăra, la spațiul pe care vrei să îl răcești/încălzești, pentru a-ți face o părere mai bună și a lua o decizie corectă.

aparate aer conditionat emag

Aparate aer conditionat - detalii.




Sisteme de încălzire eMAG

Încălzire prin pardoseală.

Această categorie se referă la covorașe electrice ce se instalează cu ușurință sub pardoseală sau parchet.

covorașe electrice incalzire emag

Încălzire în pardoseală - detalii.




Calorifere și accesorii.

Vezi calorifere panouri din oțel sau aluminiu.

calorifere emag

Calorifere și accesorii - detalii.




Cazane, sobe șamotate și șemineuri.

Pentru cei ce vor să abordeze metoda de încălzire tradițională folosind combustibil solid (lemn sau cărbune) sau pur și simplu țin la aspectul frumos sau chiar decorativ al acestor sobe sau șemineuri.

sobe samotate si semineu emag

Cazane, sobe și șeminee - detalii.




Țevi și fitinguri.

Pentru a face legătura între calorifere și centrale.

tevi si fitinguri emag

Țevi și fitinguri - detalii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu