vineri, 21 august 2015

Aparate foto eMAG - oferte D-SLR, mirrorless și compacte

Aparate foto eMAG


aparate foto emag

Descoperă gama de aparate foto de la eMAG și alege-l pe cel potrivit!

Pentru pasionații de fotografie, eMAG pune la dispoziție o gamă bogată de aparate foto. Fie că ești începător sau profesionist ai la dispoziție trei tipuri de aparate foto grupate în următoarele categorii: aparate foto compacte, mirrorless și D-SLR. Alege-l pe cel potrivit, descoperă plăcerea de a fotografia și imortalizează momentele speciale și nu numai.

Pe scurt, o definiție a fiecărui tip de aparat foto.

Aparate foto compacte - denumite și camere de buzunar sunt printre cele mai căutate aparate foto. Multă lume le preferă deoarece au dimensiuni reduse, vin în zeci de modele cu specificații care mai de care și multe funcții, iar prețul lor este foarte accesibil. Calitatea imaginilor oferite de aceste aparate este acceptabilă, având în vedere raportul calitate - preț.

aparate foto compacte emag

Aparate foto mirrorless - sunt aparate foto care nu utilizează sistemul mecanic cu oglindă, așa cum au aparatele D-SLR, iar spre deosebire de aparatele compacte au obiective interschimbabile. Aceste aparate par a fi un compromis între aparatele compacte și D-SLR-uri, ce câștigă tot mai mult teren în preferințele utilizatorilor care își doresc fotografii de o calitate superioară. Datorită faptului că nu au oglindă și pentaprismă sau vizor, au dimensiuni mai mici decât aparatele D-SLR și sunt mai ușoare, fiind ideale pentru a imortaliza amintirile din drumeții sau chiar evenimente speciale.

aparate foto mirrorless emag

Aparate foto D-SLR - (în engleză Digital Single Lens Reflex) sunt aparate foto profesionale care utilizează un sistem mecanic tip oglindă și pentaprismă pentru a direcționa lumina direct de la lentilele fotografice la cele optice, iar cu senzorii mari de imagine produce fotografii de calitate superioară, față de aparatele compacte și mirrorless. Cu un D-SLR ești întotdeauna pregătit de acțiune, datorită faptului că timpul de așteptare dintre cadrele capturate este aproape zero, iar tu poți surprinde toate momentele importante fără să le ratezi. Întâlnim de obicei aceste aparate foto la profesioniștii care sunt invitați la evenimentele speciale, sau la cei care realizează fotografii de calitate pentru diferite utilizări (grafică, publicații, media etc). Greutatea lor este un punct minus, de aceea se recomandă folosirea unui trepied, iar prețul lor e mai mare decât în cazul celor compacte sau mirrorless, dar calitatea vine cu un preț.

aparate foto DSLR emag

Vezi ce aparate foto se găsesc în oferta eMAG.

Aparate foto compacte - detalii.

Aparate foto mirrorless - detalii.

Aparate foto D-SLR - detalii.




Vezi și accesorii pentru aparate foto.

Genți, rucsacuri și huse - detalii.

Trepiede - detalii.

Obiective - detalii.

Blitzuri - detalii.

Filtre D-SLR - detalii.

Acumulatori și încărcătoare - detalii.

Card reader - detalii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu