vineri, 17 iulie 2015

eMAG deschide puncte de livrare la OP Buzau si Targoviste

Puncte de livrare eMAG in Buzău și Târgoviște!



Vești bune pentru clienții din Buzău și Târgoviște unde eMAG a deschis două puncte de livrare la oficiile poștale din aceste orașe. Mai exact, în Buzău la OP 7 ( Str. Unirii, bl. P 10, Parter), iar în Târgoviște la OP 4 (Bld. Mircea cel Batran, bl. H 6, Parter). Această inițiativă numită Postcollet, este un proiect pilot dezvoltat de eMAG împreună cu Poșta Română.

Cum sunt semnalizate aceste Puncte de Livrare?

Vezi pozele de mai jos.

Ce e de știut cu privire la acest nou serviciu de la eMAG?

Vei primi un SMS de la eMAG atunci când coletul tău este predat Poștei Române. După ce produsele tale ajung la oficiul poștal (deocamdată lucru valabil doar pentru oficiile din Buzău OP 7 și Târgoviște OP 4) vei fi anunțat tot printr-un SMS de către Poșta Română că expediția este disponibilă pentru ridicare. Ai la dispoziție 10 zile calendaristice să ridici produsele comandate de la oficiul poștal, din momentul preluării lor de la eMAG. Expedierea lor va dura cel mult două zile, chiar trei zile dacă se depășește ora limită de predare către Poșta Română.

Un proiect pilot cu multe șanse de reușită, având în vedere termenul de preluare a coletelor și faptul că nu mai trebuie să te stresezi ca nu cumva să ratezi telefonul curierului. Coletul rămâne la poștă și îl ridici când ai timp, în limita celor 10 zile. Poveștile despre curieri grăbiți și ... știm fiecare. Sper ca în curând să vedem acest proiect aplicat la nivel național.




Caută oferte și promoții pe eMAG!


cauta pe emag

Către eMAG - aici.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu