miercuri, 3 septembrie 2014

Aparate frigorifice eMAG

Oferta de aparate frigorifice eMAG.



aparate frigorifice emag

Descoperă promoții la aparatele frigorifice eMAG!

Cauți aparate frigorifice eMAG (lăzi frigorifice, combine frigorifice, frigidere, congelatoare)? Vezi gama variată de aparate frigorifice de la eMAG, care sunt gata să împlinească nevoile unei case sau chiar a unui magazin. Fie ca e vorba de o combină frigorifică, un frigider sau o vitrină frigorifică, toate au un lucru în comun, să păstreze proaspete și timp îndelungat bunătățile noastre. Alege aparatul frigorific ce se potrivește nevoilor tale din oferta de mai jos.

Categoriile de aparate frigorifice din oferta eMAG:

Combină frigorifică.

Combina frigorifică este o combinație între frigider și lada frigorifică. Este compusă din două compartimente mari, separate, un compartiment pentru congelat, iar celălalt cu temperaturi mai ridicate, pentru păstrarea legumelor, fructelor sau a altor produse alimentare cât și mâncăruri. Datorită acestei combinații, combina frigorifică este cel mai căutat și cumpărat aparat frigorific.

combina frigorifica

Combine frigorifice - detalii.



Congelator.

Congelatorul are o singura funcție: să congeleze. Este ideal pentru păstrarea alimentelor la temperaturi joase, și este recomandat pentru cei ce nu au suficient volum de congelare într-un frigider sau într-o combină frigorifică.

congelator

Congelatoare - detalii.



Frigider o ușă.

Cu un spațiu mic pentru congelare și unul mare pentru păstrarea alimentelor, frigiderul cu o ușa este soluția ideală pentru cei care își doresc ceva de dimensiuni mai mici.

frigider cu o usa

Frigidere cu o ușă - detalii.



Frigider două uși.

Avantajul acestui frigider este ca are o ușă separat la fiecare compartiment, iar la deschiderea unuia dintre uși, celalalt compartiment nu este afectat. Acest avantaj l-ar recomanda înaintea frigiderului cu o ușă.

frigider cu doua usi

Frigidere cu doua uși - detalii.



Ladă frigorifică.

Lada frigorifică se aseamănă cu congelatorul doar ca volumul pentru congelare este mai mare fiind utilă atunci când avem de congelat un anumit tip de produs (ex. carne), datorita faptului că nu are sertare, iar produsele se vor stoca unele peste altele.

lada frigorifica

Lăzi frigorifice - detalii.



Side by side.

Echipat cu doua uși care se deschid în lateral, înarmat cu o mulțime de sertare și funcții, e pentru cei ce își doresc mai multe de la un aparat frigorific. Are un aspect plăcut și împreună cu acest aspect vine și un volum mai mare al aparatului frigorific, de aceea este important să vezi ce dimensiuni are înainte de a-l cumpăra, deoarece vei avea nevoie de un spațiu mai mare decât pentru o combină frigorifică.

side by side

Frigidere side by side - detalii.



Vitrină de vinuri.

Special concepută pentru a păstra vinul la temperaturi optime. Ideala pentru expoziții de vinuri.

vitrina frigorifica de vinuri

Vitrine de vinuri - detalii.



Vitrină frigorifică.

E folosita de obicei în magazine și poate păstra tot felul de produse. Ușa care are sticlă transparentă, este ideală pentru a expune produsele din interiorul vitrinei către cumpărător.

vitrina frigorifica

Vitrine frigorifice - detalii.



Oferta de aparate frigorifice incorporabile.


Au un design special pentru a face posibilă încorporarea lor în diferite spații.

aparate frigorifice incorporabile

Aparate frigorifice încorporabile - detalii.



Vezi oferta de electrocasnice eMAG.

Consulta întreaga gamă de electrocasnice începând de la cele mici pentru bucătărie până la cele mari. Ai de unde alege.


gama de electrocasnice emag

Vezi electrocasnice eMAG - detalii.




Caută și alte produse pe eMAG


logo reduceri emag

Către eMAG - aici.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu