miercuri, 20 august 2014

Produse pentru ingrijire bebelusi eMAG

Produse pentru îngrijire bebelusi eMAG

Imaginile au caracter informativ.

articole bebelusi

La eMAG gasești o gamă variată de produse pentru îngrijirea bebelusului tău. Produsele sunt împărtite în cinci categorii: Scutece și șervețele, hrană și accesorii hrănire bebeluși, igienă și îngrijire, cărucioare și articole de transport, camera copilului, îmbrăcăminte și încălțăminte.

Vezi în continuare întregul articol cu detalierea categoriilor de produse pentru îngrijirea bebelusului.

Scutece și șervețele.

Tot ce e mai bun pentru bebelușul tău. Alege cele mai bune produse pentru igiena corporală a copilului tău. După cum se știe, pielea copilului este foarte sensibilă, de aceea un scutec de calitate face diferența. Din experiența de părinte știu ca scutecul singur nu protejează atunci când este plin de "surprize", de aceea trebuie să schimbăm mai des scutecul folosit cu un unul nou. E mai important să previi disconfortul provocat de o piele iritată decât să tratezi aceasta problemă. În primele luni din viata ale copilului, ajungi să utilizezi un număr mai important de scutece pe zi, dar merită efortul deoarece copilul se odihnește mai bine având parte de o igienă impecabilă.


scutece copii

Scutece - detalii.

Scutece tip chiloței - detalii.

Șervetele umede - detalii.




Hrană și accesorii hrănire bebelusi.

Pentru o creștere armonioasa și sănătoasă. De preferat e ca orice copil să fie alăptat, deoarece nu exista altă hrană mai sănătoasă și mai hrănitoare decât laptele matern. Sunt și cazuri în care trebuie să recurgi la alternative ca laptele praf sau alte tipuri de hrană, dar acordă întotdeauna o atenție sporită la ceea ce consumă bebelușul tău.


lapte praf

Lapte praf bebeluși - detalii.

Formule speciale lapte praf - detalii.

Piureuri bebeluși - detalii.

Meniuri - detalii.




Cereale bebelusi- detalii.

gustari bebelusi

Gustări și deserturi bebeluși - detalii.

Sucuri și ceaiuri bebeluși - detalii.




biberoane bebelusi si suzete

Biberoane, tetine și accesorii hrănire - detalii aici.

Suzete și accesorii - detalii aici.

Căni, pahare și accesorii - detalii aici.

Sterilizatoare biberoane - detalii aici.

Scaune de masă bebeluși - detalii aici.




Igienă și îngrijire copii și bebeluși.

Igiena este vitală pentru un bebeluș, de aceea trebuie să fim avem grijă de acest aspect. Mai jos vei găsi produse care te vor ajuta să menții la un standard înalt igiena corporală a bebelușului tău.

igiena bebelusilor

Din această categorie de produse fac parte următoarele sub-categorii: aspiratoare nazale și accesorii, șampon și balsam copii, săpun și Gel de duș pentru copii, creme și loțiuni de corp copii, ulei de corp copii, articole igienă dentară copii, ser fiziologic și comprese steril, umidificatoare, produse machiaj copii, termometre copii, parfumuri și deodorante copii, aparate aerosoli copii, cădițe bebe și accesorii baie, olițe și reductoare WC, prosoape și halate de baie copii, detergenți speciali pentru rufele copiilor, cântare bebeluși și copii.

Vezi toată gama de produse pentru igienă și îngrijire - detalii aici.




Cărucioare și articole transport copii.

Vezi o gama bogată de articole menite să asigure copilului tău o experiență excelentă în descoperirea lumii înconjurătoare. Atenție însă la scaunele auto, sunt de mare importanta și nu ar trebui sa lipsească din mașină, deoarece riscați să fiți amendați dacă bebelușul vostru nu este transportat într-un astfel de dispozitiv. Prioritar este să vă gândiți la siguranța bebelușului atunci când este transportat cu mașina. Va dura o vreme până se vor obișnii cu scaunul auto, dar până la urmă vor înțelege faptul că nu prea au de ales.

scaune auto

Cărucioare - detalii.

Scaune auto copii - detalii.

Hamuri și marsupii bebe - detalii.




Premergătoare - detalii.

Landouri și portbebe - detalii.




Camera copilului.

Utilează și decorează camera bebelușului tău. Ai la dispoziție pătuț pliabil, leagăne portabile, scaune de masă, balansoar și alte accesorii, toate de mare folos în îngrijirea copilului.

mobila copii

Mobilier camera copilului: pătuț bebe, balansoare, leagăne și hamace copii, mese de înfașat, țarcuri copii, sisteme de siguranță copii, mobilier cameră copii, lămpi de veghe copii, covoare copii, cecorațiuni camera copilului.

Saltele, lenjerii de pătuț, accesorii, monitorizare video bebeluși:lenjerii și huse pătuț, saltele copii, saci de dormit bebe și copii, păturici bebe, perne, pilote și pozitionatoare bebe, aparate pentru monitorizare video bebeluși.

Produse mobilier, saltele, lenjerii și monitorizare bebeluși - detalii aici.




Îmbrăcăminte și încălțăminte.

Tot ce ai nevoie ca al tău bebe să arate . . . cum vrei tu.

Gama de îmbrăcăminte pentru copii:geci și veste copii pulovere și cardigane copii, hanorace copii, bluze copii, rochii fete, tricouri copii, cămăși copii, fuste fete, pantaloni scurti copii, pantaloni și salopete copii, accesorii îmbracaminte copii, lenjerie intimă copii, pijamale copii, costume de baie copii, compleuri copii, costume sport copii.

Gama de încălțăminte copii:pantofi copii, ghete și cizme copii, mocasini copii, apres Ski copii, balerini copii, sandale copii, papuci și șlapi copii, botoșei.

Gama de îmbrăcăminte bebeluli:body-uri bebelusi și copii, salopete nou-născuți, combinezon bebe, pantaloni cu botoșei, căciulițe nou-nascuți, mănuși nou-născuți, articole botez.


imbracaminte copii si incaltaminte

Îmbrăcăminte și încălțăminte copii și bebeluși - detalii.




Albume pentru bebeluși - prețuiește fiecare moment.


O imagine face cât o mie de cuvinte iar un album cât o viată întreagă. Păstrează vii amintirile copiilor tai cu albume foto special construite pentru aceasta.

albume foto copii

Albume foto - detalii.



Muzică pentru copii.


Ai la dispoziție muzică specială liniștitoare pentru copii și soft educational.

muzica copii

Muzica pentru copii - detalii.


Un comentariu:

  1. Atunci cand ii fac baita lui Filip(are 6 luni)pt.ca apa e dura adaug in apa cateva picaturi de ulei bio pt.masaj BALM BALM.Pielea lui nu se mai irita si il folosesc si pt.masaj,l-am gasit pe site-ul acesta

    http://www.longeviv.ro/balm-balm/crema-bebelusi-organica-balm

    RăspundețiȘtergere